English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Läckberg, Camilla: Tyskungen

| 2007-05-05, 19:01

Läckberg, Camilla; TyskungenÄntligen kom den! Efter att ha läst om den på Camilla Läckbergs blogg sen jag läste Olycksfågeln så har förväntningarna byggts upp – såklart. Beställde den på Adlibris redan dagen före den släpptes (att vänta på pocketupplagan finns inte…).

I onsdags kom den och sen dess har jag läst så fort jag kunnat och som vanligt gick det inte att släppa den, och mina förväntningar motsvarades. Svårt att sätta fingret på vad som gör hennes böcker så bra, kanske är det alla sidohistorier, man lär känna personerna i böckerna väldigt bra (om du inte läst någon ännu ska du läsa dem iordning!). Sen ska jag inte sticka under stol med att det alltid är den spännande mordgåtan som man själv vill knäcka före alla svaren serveras i boken. Lyckades ungefär lika bra som vanligt denna gång… SKÖNT med böcker där man inte kan räkna ut allt direkt – eller läsa det på baksidan.

Rekommenderas varmt!2 kommentarer to “Läckberg, Camilla: Tyskungen”

  1. Niklas says:

    Är precis på gång att börja läsa av denna författarinna. Ska bli kul och intressant. Hoppas nu att böckerna är så pass bra som alla säger.

  2. Sue says:

    Som jag nämnt tidigare – ta dem i rätt ordning 🙂

Kommentera