Slumpad post: Fångarna jobbar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fyndat växter och krukor

| 2007-05-26, 22:36

Blommor och krukor

Växter i bilenEn lapp på jobbet väckte min uppmärksamhet. De som vi hyr växter av skulle ha utförsäljning! Lockade med mig John eftersom jag inte ska bära så mycket och åkte norr om stan. Vi orkade inte ta oss dit till 9 när de öppnade utan dök in 1,5 timme senare. Då var det mesta borta men ändå kunde man göra riktiga fynd. Tyvärr var vi lite begränsade av vår bil, fast det kanske mest var tur eftersom inte heller huset är så stort! Nu ska här planteras och möbleras!8 kommentarer to “Fyndat växter och krukor”

 1. Syster Yster says:

  Grönt är skönt! Så ni bor i en djungel nu? 😉

 2. Sue says:

  Vi hoppas det kommer att likna en djungel snart. Håller som bäst på att plantera, kanske hinner vi även så lite så att uteplatsen kan bli som en djungel 🙂

 3. Niklas says:

  Se där…det syns ju på ett alldeles förtjusande sätt att Du är gravid. Härligt.

  Vill se John oxå, varför får jag för mig att han har tendens att hänga med i din graviditet???

 4. […] var det dax för gårdagens inköp att få nya “hem”. Dock fick en redan inbodd växt byta kruka först och den sista […]

 5. John says:

  Vill se John oxå, varför får jag för mig att han har tendens att hänga med i din graviditet???

  Man vill ju vara så delaktig som möjligt! 😉

 6. […] blommar för det brukar sällan lyckas för mig. Av någon anledning köpte vi dock en Hibiskus på utförsäljningen för någon vecka sen. Nu är det ju lite fusk för den hade stora fina knoppar redan när vi […]

 7. […] « Fyndat växter och krukor En vanlig morgon på t-banan […]

 8. […] andra året i rad så tog jag mig till växtrea hos Ambius (hette nåt annat förra året). Målet var att handla […]

Kommentera