Slumpad post: På bussäventyr
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Planterat

| 2007-05-27, 22:01

Idag, eller snarare ikväll, var det dax för att plantera. Vädret har varit alldeles fantastiskt och vi har stornjutit av vår baksida (tillsammans med goda vänner ett tag dessutom). Jord inhandlades igår så nu gick det inte att skjuta på det. Har fått en änglatrumpet av Elise som nu fick större kruka, plus en Fuchsia som överlevt inomhus i vinter i normal värme. De fick båda en god mängd kogödsel så jag hoppas på stark tillväxt 🙂

Sen var det dax för gårdagens inköp att få nya “hem”. Dock fick en redan inbodd växt byta kruka först och den sista planterades på plats då den troligen skulle bli för tung för att flytta medans mellanblomman, en Hibiskus numera bor i hobbyrummet.

Byta kruka Hibiskus Sista blommanKommentera