Slumpad post: 6 juni
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Regnmätare

| 2007-06-29, 22:22

Sätter upp regnmätareMin snälla mamma envisades (ligger kanske i släkten det där med envishet?) med att ge oss en förlovningspresent och hade sen länge spanat in en digital regnmätare. Igår tog vi oss till Farsta centrum där den inhandlades på Clas Ohlson. Väl hemma tog min hantverkare till fästman över och monterade upp den på utsidan av balkongen efter att ha gjort en liten anordning att fästa den med.

Nu väntar vi ivrigt (?) på att det ska börja regna.4 kommentarer to “Regnmätare”

 1. Cattis Haapaniemi says:

  Hej!
  Antar att ni inte behöver vänta så länge :-)…. Ha en bra sommar Kram Cattis

 2. John says:

  Redan när jag höll på att sätta upp den började det regna så jag var lika sjöblöt när det var klart. Det slutade dock precis när jag kopplade in den så jag fick hälla lite vatten i den för hand för att kolla att den funkade.

 3. sandra says:

  :mrgreen:

 4. […] långa sommarledighet har det varit ihållande regn. 60 mm har det kommit senaste dygnet visar vår regnmätare.Lite skönt att få kura inne när man fått så mycket sol ett tag. Bara solen kommer tillbaka […]

Kommentera