Slumpad post: En saxslip
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Riva tapet

| 2007-07-22, 18:53

Så har vi då till slut fått tummen ur och börjat med renovering av extrarummet, som nu ska transformeras till ett tätisrum.

Tapet på pluggIntryckt pluggÅterigen förvånas vi över hur man har gjort tidigare. Värst denna gången är nog de pluggar som man tryckt in lite i gipsskivan för att sen spackla över lite och sen tapetsera igen, eller kanske de man inte ens tryckt in utan bara tapetserat över… Finns mycket att välja på dock, så vi kanske hinner ändra oss under renoveringens gång!

Nåja vi har under helgen iaf fått ner det mesta av den lila tapeten och håller nu på som bäst att väta det som fanns under och sen ta bort så mycket som möjligt in till gipsplattan. Lite kladdigt pga vattnet som löser upp gammalt tapetklister och ganska så trist efter ett tag, men målet hägrar!

Precis som förra gången så är det det nya väggen där tapeten sitter som hårdast.

Vägg 1Lila vägg5 kommentarer to “Riva tapet”

 1. Vickan says:

  Åh vad jag är glad att det inte är jag som håller på 😀 . Det enda som får en att göra det själv är som sagt målet samt att det antagligen kostar onödigt mycket att anlita någon när man faktiskt KAN SJÄLV – gratis.

 2. Sue says:

  Jepp, så är det.

 3. Camilla says:

  Vi har precis gjort om vårt sovrum inför husförsäljningen och jag fick bestämma färg. Vi valde att måla om och jag valde kulören “sand”. Skulle ju bli perfekt, det vara bara det att när den väl kom upp på väggen så var min första tanke: “Fasen, den är ju bunker grå”. Stefan skulle vara lite diplomatisk och säger : “Så illa är det ju inte, fast den ser ju onekligen lite militärgrön ut. Men det blir nog bättre när vi får in möbler.”
  Så här i efterhand blev det ok, men inte alls som jag tänkt mig. Men som tur är ska vi ju flytta 😕

 4. Sue says:

  Haha, att det ska vara så SVÅRT med färger!

 5. […] har rivit tapet, spacklat väggar och tak, tagit bort golv och lister, slipat samma väggar och tak, lappat ihop […]

Kommentera