Slumpad post: Sommarlovet över
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Barnvagn och sånt

| 2007-07-26, 15:33

Före vi ens hann fundera på att börja titta efter barnvagn var det en kollega som undrade om vi ville köpa vagn och och lite annat från dem. De höll på att rensa ut efter småbarnsåren. Emmaljunga från 1998 var det och vi slog till direkt. Nu står den hemma och väntar på tätisen (i förrådet står även sittdelen, åkbräda och en sulky och på vinden ligger en bärstol).

Nästa kollega att höra av sig hade en spjälsäng till salu, den är det leverans på i sommar.

Kläder har det erbjudits från diverse håll och så smått börjat levereras. Helt suveränt med alla tillskott :mrgreen:

Några mindre inköp har det blivit, men jag tror snart att vi har det som behövs för att kunna komma hem med tätisen.3 kommentarer to “Barnvagn och sånt”

  1. lottawej says:

    Vill ni ha ett “babyskydd” (alltså en liten bilbarnstol för riktiga småttingar) också? Vi har ett som nog duger att ta hem tätis i…men sen kanske det har gjort sitt, Man ska ha nya säkerhetsprylar,,,

  2. Sue says:

    Vi har någon slags “bilstol” för småttingar, men kanske är det ni har bättre? De ska väl inte vara mer än 10 år gamla och inte vara krockade, annars tror jag att de funkar ett bra tag såna där babyskydd 🙂

  3. […] än på länge så för att inte vagnen ska ta största delen av bagageutrymmet har vi plockat fram sulkyn ut förrådet. Igår provkörde vi och det gick bra. Går inte att fälla ryggdelen lika mycket, […]

Kommentera