Slumpad post: Ganska soft
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nu tar jag ledigt

| 2007-08-10, 22:13

HappyTänka sig, de fyra jobbveckorna har tagit slut och nu ska jag mest bara vara ledig och gå och vänta på leveransen. Det var med ganska delade känslor jag tog det mesta av mitt pick och pack och åkte hem för att inte återvända förrän i april.

Några timmar har jag dock tänkt jobba nästa vecka för jag orkade inte stressa klart med allting idag och det känns bara bra att spara in en semesterdag. Nu känns fördelen med att ha jobbat ihop flex så att jag kan vara ledig i 3 veckor och bara ta ut 3-4 semesterdagar. Först i september tänkte jag börja använda min föräldraledighet.4 kommentarer to “Nu tar jag ledigt”

  1. Niklas says:

    Trevligt med ledigt. Du får ha det så skönt 🙂

  2. Sue says:

    TACK! Får väl se hur länge det blir “ledigt”. Nyblivna föräldrar brukar vara noga med att påpeka underligheten med att det kallas “föräldraledighet” :mrgreen:

  3. Niklas says:

    hahahaha…nåja. Det blir nog bra med det ska du se 😀

  4. […] lika overkligt som förra gången och den här gången har jag verkligen inte hunnit allt jag tänkt så det kan nog bli lite jobb […]

Kommentera