Slumpad post: Testade Qigong
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Enligt plan

| 2007-08-16, 20:11

Enligt bokningen som gjordes redan i mars så var det idag dax för frissan. Inga större förändringar denna gång. På 5 månader hinner det inte hända så extremt mycket med mitt hår. Känns iaf skönt att nu kunna vänta ett halvår eller år till nästa gång.

SaxVarje gång jag är hos frissan så slås jag av vilka olika världar vi lever i. Idag fick de besök av en säljare, som sålde saxar. Så min frissa provade 5-6 stycken när hon klippte mig och jag fick en ganska så djup inblick i hur olika saxar faktiskt kan kännas och vilka olika moment som de utför med saxen. När jag gick stod hon i valet och kvalet mellan två stycken. Pris utan moms var 3900 och 5400 kr. Ja jösses, det får man en hel del för i den här världen…

Som lite extra kuriosa bör tilläggas att de såklart såg olika ut. Vissa hade rosa detaljer, någon tom några ädel(?)stenar och en tredje såg ut som regnbågen.8 kommentarer to “Enligt plan”

 1. Anna says:

  Visst, varje bransch måste ju ha sina specialiteter. Vet du hur många olika cyklar det finns?? Just nu finns det i alla fall fyra olika och en ram i vår lägenhet. Börjar nästan bli sur nu…

 2. Sue says:

  Oj, vad ska man ha alla dessa till? Har ni inte några i källaren oxå?

 3. Anna says:

  Ingen i källarförrådet, men några i cykelförrådet…

 4. Sue says:

  Hmm… hörde om bakluckeloppis på Värmdö, kanske kan vara något att smyga iväg till någon helg? 😉

 5. Niklas says:

  JAg undrar vart du går och om de har något bokningssystem?

 6. Sue says:

  Haha, de har inte något bokningsystem. Heter Hairdo och ligger på Bondegatan 7 tror jag.

 7. Syster Yster says:

  The word “i-landsproblem” springs to mind… 😉

 8. Sue says:

  Haha, ja verkligen. En sån kategori kan nog tänkas dyka upp här på bloggen inom kort. Finns många vardagliga små saker som vid närmare eftertanke är i-landsproblem.

Kommentera