Slumpad post: Annan konsistens
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tyg och besök

| 2007-08-15, 21:58

Njuter som sagt i fulla drag av att vara ledig och idag tänke jag äntligen besöka en tygaffär som jag spanade in tidigt i våras, Tyggrottan. Tyvärr var den en stor besvikelse så jag får leta vidare efter någon riktigt bra tygaffär.

På eftermiddagen dök Linda och Sixten upp och jag insåg återigen att vårt hem ännu inte är barnsäkrat – inte för en 10-månaders iaf. Linda har ännu inte börjat träna, men efter att ha spanat in henne och Sixten i några timmar så ser jag att träning får hon tillräckligt av när hon umgås med Sixten!

Plockade lite blåbär och gjorde årets första blåbärspaj. Busken har fortfarande massa bär kvar så det blir definitivt fler!2 kommentarer to “Tyg och besök”

  1. Linda says:

    Hoppas vi inte skrämde upp er …..jag menar sixten röjde runt en hel del och var ju sedan så fruktansvärt ledsen på hemvägen…men det var ju bara en tand som höll på att komma upp. Precis som du sa Susanne. Du blir en bra mamma med såna kunskaper redan! Jättekram till er och magen och tack för en toppenmiddag. Kram

  2. Sue says:

    Ingen som helst fara. Barn har, precis som vi vuxna, sina bra och dåliga dagar. Jag tyckte han var en mycket glad liten prick som bara blev lite akut ledsen några gånger. Kramar tebax

Kommentera