Slumpad post: Varde jul
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Vilken bil är du?

| 2007-08-24, 9:22

Jag vet vilken möblel jag är och vilken hund. Nu är det dax att kolla vilken bil jag är!

Du är en bred och stabil arbetshäst, med säker blick för trygghet och komfort. Hederlighet är ett adelsmärke och du snålar inte på kvalitet, men du slösar inte heller pengar på onödigt krimskrams. Som vän står du fast när det blåser. Du vill lösa problemen på djupet, hellre än att bara skrapa på lacken. Akta dig bara så att du inte blir för präktig, lite stänk på kofångaren är bara nyttigt!

I ur och skur är du en typisk blå Volvo V70.

Gör testet!5 kommentarer to “Vilken bil är du?”

 1. Anna says:

  Med din mjuka bullighet tar du hela världen i din famn. Din omedvetna charm kan förvirra den tuffaste stadsjeep, men kanske är du rädd för att komma för nära så hårda lekkamrater. Din rörande kärleksfullhet kan bli opraktisk ibland, men oftast kommer du ungefär dit du hade tänkt dig.
  Se bara upp så att du inte blir överkörd – det är en hård värld därute!

  Du är en varmkörd Skoda Fabia Combi.

  Jag kanske hade föredragit något tuffare, möjligen en Opel Meriva eller nåt.

 2. John says:

  Med din mjuka bullighet tar du hela världen i din famn. Din omedvetna charm kan förvirra den tuffaste stadsjeep, men kanske är du rädd för att komma för nära så hårda lekkamrater. Din rörande kärleksfullhet kan bli opraktisk ibland, men oftast kommer du ungefär dit du hade tänkt dig.
  Se bara upp så att du inte blir överkörd – det är en hård värld därute!

  Du är en varmkörd Skoda Fabia Combi.

  Haha – Opel Meriva är nog alldeles för tufft för mig iaf…

 3. sandra says:

  Du tar då inget på allvar i onödan. En regnig dag stannar du gärna i sängen och det är bara ytterst motvilligt du gör något du inte har lust med. Hellre en öl på krogen än ett pass på gymet. Livet ska njutas, och obehaget får man ta när det kommer.
  Du riskerar att skära ihop totalt om du aldrig tar dig i kragen. Att övervinna lite motstånd är självutvecklande!

  Som den typiska Citroen C5 du är, tar du dagen som den kommer 😳

 4. Jonas says:

  Du är en bred och stabil arbetshäst, med säker blick för trygghet och komfort. Hederlighet är ett adelsmärke och du snålar inte på kvalitet, men du slösar inte heller pengar på onödigt krimskrams. Som vän står du fast när det blåser. Du vill lösa problemen på djupet, hellre än att bara skrapa på lacken. Akta dig bara så att du inte blir för präktig, lite stänk på kofångaren är bara nyttigt!

  I ur och skur är du en typisk blå Volvo V70.

  Du å jag, Sue!

Kommentera