Slumpad post: Bullbak
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Det vankas blåbärspaj?

| 2007-08-24, 15:28

BlåbärsbuskeBlåbärDet är riktigt lyxigt att ha en blåbärsbuske på tomten. Minimalt med skötsel verkar den dessutom kräva för vi har inte gjort något alls med den sen vi flyttade in och både förra året och i år är skörden bra.

Idag har jag plockat av alla mogna bär och det finns fortfarande många kvar som ska mogna. Passar finfint eftersom vi ikväll får besök och ska grilla, för vad kan bli bättre än lite blåbärspaj – Farbror Joakims blåbärspaj dessutom.2 kommentarer to “Det vankas blåbärspaj?”

  1. Kjellis says:

    Farbor Joakims blåbärspaj är TOPPEN! Precis som kvällens värdpar. Tack för allt gott och trevligt – vi ses efter leverans!

  2. […] som de andra somrarna här har blommat rikligt och sen get en suverän skörd inför vinterns blåbärspajer har i år bestämt sig för att vila tror […]

Kommentera