Slumpad post: Pass 54: Ben (3 augusti)
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Måla i klara färger

| 2007-09-02, 19:08

FönsterbrädaHyllaSmå barn gillar klara färger. Därför har vi valt det till vissa delar av tätisrummet.

Efter att ha tagit det väldigt lugnt med fixande i över en vecka tog vi oss idag i kragen och målade lite, färgen har vi haft ett tag… Fönsterbrädan är klar, men hyllan ska målas en gång till. Sen har vi påbörjat att grundmåla våningssängen (eller ja stegen bara hittills).

Annars går vi mest i väntans tider, imorgon är officiell leveransdag, men inga känningar än så länge. Kanske hinner vi måla klart våningssängen?En kommentar to “Måla i klara färger”

  1. […] flyttades till en brun gammal byrå som stått i vårt sovrum. Planen är att måla den i någon av de klara färgerna vi redan har. Istället för byrån fick vi en bondehylla i vårt sovrum och där får vi se vad vi ska förvara […]

Kommentera