Slumpad post: Små skor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Föräldraledig

| 2007-09-03, 10:10

Försäkringskassan Tekniskt sett är idag min första föräldralediga dag. Hittills har jag tagit ut semester, flex och komptimmar. Det innebär oxå att det är dax att börja hantera försäkringskassan vilket jag hör lite här och varifrån inte alltid är så enkelt och roligt. Kanske får anledning att återkomma…

Fast jag tycker det är helt fantastiskt med Sverige och vår föräldraledighet, alla som vill kan verkligen vara hemma med sina barn. Dessutom kan vi vara hemma länge och ändå behålla jobbet.3 kommentarer to “Föräldraledig”

  1. sandra says:

    Ja fantastiskt, tänk att vara föräldraledig när man inte ens har barn :mrgreen:

  2. Sue says:

    Jepp, tom hela 60 dagar före knodden är beräknad att komma ut. Själv tajmade jag det till leveransdatum, men knodden har visst valt att inte dyka ut på leveransdatum – fast man är ju van efter några år i IT-branchen…

  3. sandra says:

    Lycka till med spurten 😛

Kommentera