Slumpad post: Ny assistent?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

BB-avdelning 53

| 2007-09-14, 11:34

Fundersam tätisNågra timmar efter förlossningen, när vägning, mätning mm skett så var det dax att ta sig upp till BB. Som tur var fick vi ett föräldrarum, något som vi först inte skulle få vilket skulle innebära att John skulle sova hemma (inte så poppis).

Här vankades det MAT – något som vi båda var i stort behov av. Nu kunde man börja noja eftersom det inte fanns så mycket annat att göra.

 • Andas han?
 • Hur katten ammar man?
 • Vågar jag sova?
 • Är det normalt att de sover så här länge?
 • etc

UtsiktUtsikten från rummet var helt fantastisk ut över Årstaviken. Fast vi spenderade mestadels av tiden av att beundra honom och försöka komma underfund med vad det är för en liten individ som ska bo med oss.12 kommentarer to “BB-avdelning 53”

 1. sandra says:

  Vilken goding 😛

  Han ser ut att fundra på “vem f-n é du?” 😉

  Jag tycker ni skall ge honom ett riktigt klassiskt stockholms namn…typ Sigge.
  Det passar väl som en riktig “stockholms kis” 😀

 2. Sue says:

  Haha, vi får väl se vad det kan bli. Det namn som provas just nu känns ganska troligt 😆

 3. sandra says:

  amen kom igen då, kan inte vi aktiva blogg läsare få ha någonting att säga till om :mrgreen:
  vi vill ju vara med och rösta fattar ni väl 😈

 4. Syster Yster says:

  Jag tycker att han har en liten namnskylt, jag, men jag ska inte heller säga nå’t – jag förstår att ni vill känna efter i lugn och ro 😉

  Det kan bara vara ni som redan i andra tätis-bloggningen får in 50% helt annat bildmaterial… Jag vill ha fler tätisbilder!

 5. Camilla says:

  Åhh, vilken sötnos! 😛

  Snacka om att jag vill att Zorro kommer ut snart. Men det är väl som det sägs, den som väntar på något gott väntar alltid för länge 😉

 6. Cattis says:

  Vilken goding!!

 7. Niklas says:

  Jag är AVIS. Det är ju bara hur fantastiskt som helst med första barnet. ALLT är nytt, INGENTING kommer NÅGONSIN att vara som förr. Härligt!

 8. Anna says:

  Han är fantastiskt söt! Förutom att inget någonsin blir som förut så gör man allt, precis allt, för första gången HELA tiden. Det är rätt maxat. Och den svindlande tanken som dyker upp allt som oftast, “tänk att du och jag har gjort den där tillsammans”. Häftigt!

  Jag försöker vara tålmodig men är faktiskt grymt nyfiken på namnet. Egentligen tycker jag han ser ut som en Svante, men det är väl helt off kanske. Mer i tiden ligger i så fall Tore, Olle, Einar eller varför inte Albert?

 9. Anna says:

  Förresten så får ni nästan med vårt hus på bilden över Årstaviken.

 10. Sue says:

  Vi stod faktiskt och försökte utröna var exakt det är ni bor, men lyckades inte (och höll väl inte på så länge heller…).

 11. Anna says:

  Huset syns nog inte egentligen. Vi ser i alla fall inte SÖS längre. Inte sedan de byggde upp huset snett framför 😡

 12. Sue says:

  Då var det nog rätt område som jag spanade in iaf. Det är rätt otroligt att ett sjukhus kan ligga så fint. Tydligen är det mer under jord än över… oxå rätt coolt för det är rätt mycket som är över jord. Jämfört med Bäckefors lasarett där jag hängt en del…

Kommentera