Slumpad post: Rastlös
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hemfärd

| 2007-09-14, 19:43

Det blev två dygn på BB till slut. Egentligen hade vi tänkt åka hem i onsdags men det upptäcktes att Sues blodtryck gått upp igen efter förlossningen och det är ett observandum (särskilt när blodtrycket varit högt under slutet av graviditeten). Vi fick åka hem om vi ville sa läkaren, men det kändes bättre att stanna.

Redo för hemresaVi paketerade in tätisen i några av de kläder vi hade med – hade med en del men vissa var för små så det var tur att det gick att hitta sådant som passade. Givetvis finns redan gosedjuret ankan som hänger med överallt – vad annat kan man vänta sig med en mamma som fortfarande går och dreglar över gosedjur istället för söta barnkläder.

Efter lite trixande med bilbarnstolen så fick vi godkänt av taxichauffören som körde oss hem.2 kommentarer to “Hemfärd”

  1. kjellisen says:

    Jisses så sött!!

  2. Sue says:

    😛 Tack Kjell (minns samtalet i våras).

Kommentera