Slumpad post: Ännu ett bås
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kläder

| 2007-09-15, 13:20

Lagom bodyNu inser jag att det är otroligt bra att vi inte behövt köpa en massa kläder utan fått och lånat. Främst eftersom vi inte räknat med en riktigt så stor gosse. De två minsta storlekarna går i princip inte att använda! Utan det är storlek 62 som verkar gälla…

Ärmarna är något långa men det är ju bra eftersom händerna ofta är lite kalla.

Det blir helt enkelt till att stuva om bland kläderna och leta fram det som skulle användas lite senare. Otroligt lyxigt dock att ha fått även större storlekar för annars hade vi fått hänga på låset till någon klädaffär och inhandla ett och annat.2 kommentarer to “Kläder”

  1. kjellisen says:

    Åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååhhh!!!

    säger två tjejjiga killar i Sjöstaden!

  2. sandra says:

    Vilken fin bild av en mycket stolt och glad mamma med sin “lille” tryggt mot bröstet 😛

Kommentera