Slumpad post: Kryddhylla 2.0
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

“Ensam” hemma

| 2007-10-02, 16:36

Efter att ha följt Joels farmor (som hälsat på några dagar) till t-banan vid 11 så har jag för första gången sen han föddes för tre veckor sen varit själv med honom. Helt plötsligt måste man tänka lite mer när man ska amma vad man kan tänkas behöva. Försöker att inte ha några förväntningar på att hinna massa saker, men det är svårt. Har iaf lyckats dusha och tvätta och hoppas hinna fixa middag oxå. Har ju hunnit äta lunch oxå – även om det blev med Joel i knät.

Räcka ut tunganBlir en liten bild där man ser att han redan börjat räcka ut tungan åt mamma 😉
2 kommentarer to ““Ensam” hemma”

  1. niklas says:

    Kom ihåg den här tiden. Rätt festligt hur handfallen och uppfylld man kan vara av ett barn.

  2. John says:

    Vi behöver inte komma ihåg – vi har ju bloggen 😉

Kommentera