Slumpad post: Besök från Colombo
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ute på äventyr

| 2007-10-04, 13:32

Igår var det dax att ge sig ut på allvar. En kollega på Sri Lanka är på Sverigebesök så jag tog mig in till kontoret för att hälsa. Det innebar att Joel för första gången åkte tunnelbana, och att jag för första gången åkte hiss ner till plattformen. Allt gick över förväntan och jag hann dessutom göra en massa ärenden i Ringen när jag ändå var där.

SkanstullJoel sov i princip från det att vi lämnade hemmet tills vi återvände (bortsett från en kortare matpaus före vi lämnade kontoret). Nu har han beskådats av en hel hög kollegor.

Perfekt med vagn som man kan lasta full med saker :mrgreen:8 kommentarer to “Ute på äventyr”

 1. Anna says:

  Joel ser ut att stortrivas i vagnen.

  Att nyttja hissarna i tunnelbanan är en upplevelse som inte alltid så särskilt angenäm. Jag åker oftast i rulltrappan, om det finns någon.

 2. Sue says:

  Mmm… kan nog förstå varför faktiskt. Fast igår tror jag de flesta hissarna var relativt nystädade. Ska lära mig hantera vagnen bättre oxå, före jag åker i rulltrappan 🙂

 3. camilof says:

  När jag läser om ditt äventyr är det som om jag ser mig själv lite pirrigt gå till Björkhagens T-bana med Adam första gången med allt vad det innebär 🙄 Åka rulltrappa, åka hiss, köra på vagnen på T-banan, tänk om jag måste hoppa av på nästa för att han skriker hysteriskt?, det står nybörjare i pannan på mig, osv osv

  Hissar kan ju vara riktigt snuskiga och det är med bävan man hoppar in i en när man måste. Det värsta var ändå på T-centralen när vi skulle ner till pendeln och Peter tog hissen ner till plattformen eftersom det inte går någon rulltrappa nedåt där. Han tittar inte så noga utan kliver in och det är typ 1 decimeter kiss i hissen. Urk! 😈

 4. Sue says:

  Jag minns faktiskt hur du berättade om din första tur – och tänkte på det när jag gav mig iväg 🙂
  1 dm kiss – jag lär hålla utkik efter att ha hört det för det är INTE något som lockar måste jag säga!!!

 5. John says:

  Man undrar ju hur nödig man måste bli för att producera ett djup på en decimeter…

 6. Sue says:

  Hmm… intressant (?) tanke 🙄

 7. camilof says:

  Känns som det hade varit ett gäng och kissat 😀

  Adam undrade varför och Peter hade sagt något om att det var någon som var sjuk och inte hann till toaletten. Nu funderar han alltid om det är någon som är sjuk som varit i hissen när man åker dem. Det luktar ju kiss GANSKA OFTA om man säger så.

 8. Sue says:

  Haha, det är ju underbart så finurlig han är lille Adam 🙂

Kommentera