Slumpad post: Hundläger dag 2
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Terränggående vagn

| 2007-10-12, 12:27

HöstfärgerUnderbara höstdagar har det varit sista tiden så det har blivit dagliga promenader. Under mormors besök denna vecka lurade vi ut henne på en promenad och gav oss in mot Nackareservatet. Hade en liten genväg inplanerad så att man slapp gå fram och tillbaka, men det skulle innebära en kort bit på en skogsstig.

babygymInspekterade lite snabbt och det såg lugnt ut. Vandrade hela stigen och väl framme vid asfalten så insåg jag att det var uppsatt staket… Hmm… Visade sig att de håller på att riva en del hus i kanten till reservatet och runt alla dessa satt staket. Det såg vi dock inte direkt utan började vandra – och det blev rätt mycket terräng för vagnen men till slut kom vi runt iaf utan några missöden, bara lite svettiga.Kommentera