Slumpad post: Husvisning med Inga-Stina
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Matvrak

| 2007-10-12, 14:26

MatvrakSom nybliven mamma är ett av orosmomenten barnets viktöktning. Även om jag tycker att han äter och verkar bli nöjd så är det klart att man oroar sig. Att de sen varnade extra för det om man använder amningsnapp (vilket vi gör) gjorde inte saken bättre. Så igår var det dax för besök hos Anette på BVC igen. Vid förra besöket för nästan två veckor sen vägde Joel 4920 g och när han nu lades på vågen var det inte utan att John frustade till när han såg att det stod 5795 g…

Ett av orosmomenten kan jag alltså ignorera numera!5 kommentarer to “Matvrak”

 1. John says:

  Vi kanske ska börja oroa oss för att han väger för myckett istället 😉

 2. Sue says:

  Hmm… Tolkar man Anette rätt så kan man inte oroa sig för det. Iofs så sa hon väl att det är normalt att gå upp 150-300 gram per vecka. Enkel matematik här ger ca 400 gram per vecka. Fast kanske var det därför hon typ två gånger sa att de inte kan gå upp för mycket?

 3. sandra says:

  Bra jobbat Joel 😛

  Vad är amningsnapp?

 4. Sue says:

  Amningsnapp är en napp som man sätter på bröstet om barnet har svårt att få grepp. Bra uppfinning även om det finns ökad risk för mjölkstockning… Ibland måste man dock våga leva farligt 😉

 5. sandra says:

  aha, så smart!

Kommentera