Slumpad post: Connelly, Michael: Skuggspel
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hösten har kommit

| 2007-10-13, 17:02

HöstkrasseHöstblåbärNu har hösten verkligen kommit. Lite överraskande trots att det är nästan mitten av oktober. Har på något sätt gått och väntat på andra delen av sommaren som aldrig kom. Man ser dock höstens ankomst på olika sätt i trädgården.

Krassen på baksidan totaldog av frosten härom natten och ser rätt så hängig ut nu, medans blåbärsbusken snarare är ett lyft för trädgården med sina fina färger.2 kommentarer to “Hösten har kommit”

  1. "Läkemedels" Maria says:

    Ett försenat GRATTIS till lillkillen, eller han e ju stor nu! Är det inte skönt att få vara hemma och mysa med de små? (Slippa uppdateringar och buggar….) Själv har jag Linnéa som snart blir fem månader. Snäll sover och äter, tycker väl inte att smakportionerna är någon höjdare dock…

  2. Sue says:

    Tackar! Grattis tillbaka får man säga 🙂

Kommentera