Slumpad post: 80-årskalas
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Storhandla

| 2007-10-15, 17:29

På väg till CoopJoel i babyskyddHandla – känns som att man helt plötsligt knappt hinner med det längre. Så idag tog jag mig i kragen och tog med Joel till Coop. Som vanligt skötte han sig exemplariskt och sov medans jag vimsade runt, svettades och plockade saker som jag tryckte ner i kassar runt om babyskyddet som jag satt i en jättevagn. Inte det bästa sättet förmodligen men det funkade. Nu finns det återigen saker att småäta på i hemmet 🙂

Tror Joel faktiskt sover bättre när han är på äventyr än när vi bara är hemma…4 kommentarer to “Storhandla”

 1. sandra says:

  “ang ditt inlägg i min blogg svarar jag på din…man vet ju inte vem som läser sin egen…
  Jag e lite galen på en kollega….40-talist med allt vad det innebär 😈

 2. Sue says:

  Haha, okej då förstår jag. Snart pension väl?

 3. Syster Yster says:

  Mer stimuli tröttar väl ut mer? Eller är det bara ett sätt för honom att försvara sig mot ‘sensory overload’ kanske? Han verkar hur som helst vara en klok liten pojk 🙂

 4. […] skillnad från Joel som brukade sova från det att vi lämnade hemmet tills vi kom hem så vaknar Simon titt som tätt och behöver somnas om, men utöver det är han enkel att ha med. […]

Kommentera