Slumpad post: Musikafton
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Svettigt värre

| 2007-10-17, 16:45

MolnflygarnTänkte kontra lite mot alla sovhistorier från min vardag. Är med i styrelsen i samfälligheten där vi bor och nu var det lite utskick som behövde kopieras/skrivas ut och delas ut. Jag stoppade trött Joel i vagnen och knallade upp till lokalen. Påbörjade en utskrift (är 159 hushåll så det tar sin lilla tid) och tänkte kopiera upp den andra lappen. Första gången jag testade kopiatorn dock och fick lite problem med att ange antal. Lyckades först förstora och sen lyckades jag kopiera ut en hög tomma dokument (tänker inte tala om vad jag gjorde…) och stoppade den kopieringen – givetvis fastnade ett papper…

Vid samma tidpunkt vaknade ilsken/hungrig Joel och det blev lite småsvettigt att ge honom nappen och vagga lite, gå till kopiatorn för att se hur man öppnar den och får bort pappret, hinner bort till kopiatorn och Joel spottar ut napp och skriker. Går inte riktigt att tänka klart när man har en skrikande bebis…

OmrådetEfter en liten stund insåg jag att det enda raka var att skriva ut även detta papper och under tiden gå hem och mata Joel. Kommer utanför dörren och då somnar han… Vände tillbaka och lyckades öppna upp och få ut pappret ur kopiatorn! Utskriften blev i sinom tid klar och jag hann dela ut till nästan halva området före Joel vaknade.Kommentera