English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tränar nacken

| 2007-10-23, 14:23

På kuddeNackträning verkar vara en av favoritsysselsättning för små nykläckta människor. Bär man Joel på bröstet så vill han hela tiden lyfta ut huvudet och nu börjar det bli så att man inte behöver hålla i honom.

NackträningVi tränar även lite på mage men då har han lite svårt att få upp huvudet tillräckligt högt för att se något. Jag läste att man för att hjälpa dem i början kan lägga en kudde under bröstet så det provade vi igår kväll och det verkade Joel gilla.3 kommentarer to “Tränar nacken”

  1. Louise says:

    Å så söt han är! Bra tips förresten det där med kudden 🙂

  2. Anna says:

    Härlig kille! Jättefina bilder. Jag gillar särskilt den som är tagen utan bilxt.

  3. Sue says:

    Blixt är i många fall ett otyg. Blir så otroligt trist ljus även om man ser motivet ordentligt…

Kommentera