Slumpad post: En tältnatt till
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bränd silikon – amningskomans baksida

| 2007-10-27, 16:16

SilikonJa, till slut så “lyckades” jag att bränna de amningsattiraljer som ska kokas dagligen. Det har varit nära många gånger men igår kväll så la jag dem i vattnet med plattan på högsta värmen och glömde sätta tajmern. Gick och satte mig i soffan och glodde på Idol. Joel började en dryg halvtimme senare gny lite och jag började fundera på var amningsnappen fanns.

Shit, den står ju på spisen och kokar!! John rusade ut och kom tillbaka med en rykande kastrull som snabbt förpassades till trädgården. Huset fick vädras ut lite för det luktar inte så gott med bränd silikon och är nog inte helt nyttigt heller.

Som tur är har jag hittills inte glömt andra saker på spisen utan det är just dessa – kanske för att jag i vanliga fall är hungrig då man håller på vid spisen och då glömmer man inte.2 kommentarer to “Bränd silikon – amningskomans baksida”

  1. Louise says:

    Visst har man amningsdemens minsann! Både jag och F har nog fått en släng av det (fast i hans fall är det nog bara allmän förvirring av att vara nybliven far :). Igår köpte jag en vagnleksak och trodde det var en elefant, men när F kom hem så sade han “Vilken fin leksaksråtta du köpt” och jag insåg att jag tagit helt fel på djur, helt otroligt! När jag en annan dag sprang ner till tvättstugan så ringde min mobil inne. Då svarade F i den och tänkte att det var bäst att svara ifall det var jag som ringde. Vi insåg båda att vi är lite virrigare än vanligt 🙂

  2. Sue says:

    Haha, man borde skriva ner alla såna här historier för att kunna se tillbaka och garva åt dem i framtiden.

Kommentera