Slumpad post: Tvätta
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Underbara barn

| 2007-11-02, 19:57

MässaUnderbara barn heter den mässa som jag och Joel besökte idag tillsammans med Anna och Samuel. Fanns massa fina saker man skulle vilja ha, men vi skötte oss bra och köpte inte några onödiga saker utan plockade på oss gratisprover överallt där det fanns 🙂 Har aldrig sett så många baby björnar (selar menar jag) eller barnvagnar tidigare på en och samma dag, inte bebisar heller för den delen.

Samuel fick provåka en cykelkärra som både jag och Anna provcyklade med. Mycket smidig! Kunde enkelt göras om till “vanlig” vagn eller joggingvagn.

Pampers hade ett helt hörn med säkert 16 platser att byta blöja på – givetvis stod de för blöjorna. Såg några från Libero som gick förbi och sneglade – får se vem som har hörnet nästa år…3 kommentarer to “Underbara barn”

  1. Anna says:

    Åh, vilka proffsmammor ni är!

  2. niklas says:

    Vilken läcker vagn. De skulle ha funnits när mina barn var små…

  3. Louise says:

    Vilken rolig mässa! Den skulle de haft i Linköping också 🙂

Kommentera