Slumpad post: Veckans fokustimme
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Förkyld

| 2007-11-09, 11:05

Så var det dax. Fick ont i halsen för några dagar sen och det övergick snabbt till snuva. Hoppades givetvis att jag inte skulle smitta Joel, men det var oundvikligt så det där med att sova många timmar kunde jag iaf glömma inatt. Bäst sov Joel på mitt bröst nämligen och det fick han så gärna göra. Kan ju bara tänka mig hur hemskt det måste vara att för första gången inse att man inte kan andas genom näsan!

Är inte de enda som är förkylda nu. Igår var vi i Kallhäll och träffade Mia, Camilla, Siri och Felix och jag tror minsann att vi alla snörvlade lite.

Felix SiriEn kommentar to “Förkyld”

  1. […] Förkylningen börjar släppa och Joel sover mycket – två nätter i rad har han sovit över 6 timmar i sträck. Känns liter mer skillnad på vakentid och sovtid nu dessutom – lite rutiner kanske? […]

Kommentera