English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Första bokklubben

| 2007-11-09, 14:08

Man måste börja i tid. Med bokklubbar menar jag. Böcker var en väldigt stor del av mitt liv redan när jag var liten och det vill jag väldigt gärna föra vidare till Joel. Minns väldigt väl hur spännande det var att få bokpaket med posten, att få packa upp och öppna månadens bok och sen få den läst av mamma eller pappa.

FjärilDärför gick vi snabbt med i Go’Boken – en av de få bokklubbar där man inte behöver köpa något utan kan gå ur direkt. I välkomsterbjudandet så ingick en fjäril och än så länge är den mer intressant än böcker tycker Joel.6 kommentarer to “Första bokklubben”

 1. Louise says:

  Kul! Själva har vi gått med i Barnens bokklubb. Vi nappade på första bästa reklamen 😉 De första böckerna kom idag: Mina första djur, Boken om läsning o Pricken. Vi ska nog köpa en bokhylla till Linus snart, men den får nog inte plats i lägenheten just nu tyvärr 🙂

 2. Sue says:

  Ah! Har oxå funderat på den. Böcker kan man inte få för många av anser vi :mrgreen:
  Har ni flyttplaner kanske?

 3. Louise says:

  Jo lite flyttplaner har vi men först någon gång under våren eller hösten 2008. Vi trivs så bra här mitt i stan men snart inser även vi att vi måste ha ett till rum till Linus 😉 Den lägenheten vi bor i känns som tur är större än den är (70 kvm) och takhöjden älskar jag. Jag kommer säkert ha lite separationsångest till lägenheten när vi flyttar 😐

 4. […] Joel när han inte sover eller äter. Helst jollrar han med någon person men det går bra med fjärilen eller andra […]

 5. Sue says:

  Vi har nu gått ur denna bokklubb. Kändes som rätt så trista och dyra erbjudanden.

 6. […] har hunnit passera lite bokklubbar nu. Det började ju med Goboken när Joel var liten. Ganska snabbt slutade vi där och började i Disneyklubben ett tag senare. När den lades ner gick […]

Kommentera