Slumpad post: Bullet journal
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hiss och rulltrappa

| 2007-11-29, 20:49

Idag var vi på utflykt till Söder för att hälsa på Victoria och Julia tillsammans med Camilla och Felix (de stora barnen Adam och Agnes var på dagis). Klev av vid Medborgarplatsen och upptäckte snabbt att hissen var ur funktion så det blev att åka upp i rulltrappa med vagnen för första gången. Gick utan problem 🙂

På golvetEfter det trevliga besöket så stannade jag till vid Ringen för att handla lite och gick in på Lindex. Till min förvåning ligger barnavdelningen på nedre plan. Tittade runt lite men såg ingen hiss utan bara rulltrappa och nerför vill jag inte åka med vagnen så jag frågade. Då får du följa med här sa expediten och vi knallade ur affären till andra sidan, in genom en dörr och bort i en korridor till en varuhiss, åkte ner och sen leddes jag runt i källaren till en larmad dörr som hon öppnade och vips så var jag i affären. Hur har de tänkt?4 kommentarer to “Hiss och rulltrappa”

 1. Anna says:

  Vilken vaken blick han har. Det ska bli jätteroligt att ses snart.

 2. Sue says:

  Instämmer!

 3. Louise says:

  Så super gullig han är! Han ser minsann ut som en liten busunge 🙂

 4. Sue says:

  Tack 🙂
  Jo, vi misstänker att det är ett riktigt litet bustroll vi har. Det är väl nu man får igen för allt bus man själv ställt till med!

Kommentera