Slumpad post: Träna lite?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En hel natt

| 2007-11-30, 10:25

SoverDöm om min förvåning när jag inser att klockan är 05:45 och att Joel sovit sen 11-hugget. En hel natt! Bara för några dagar sen så sov han två-timmarspass en natt och då oroade jag mig lite för att det skulle bli en vana. John påminde mig om att jag vaknat av något ljud vid 3-tiden men det hade jag glömt så jag sov oxå en hel natt kan man säga. Senast det hände var kanske i mars…

Den roliga frissan beror på att lilla Joel har fått skorv och vi smörjer för att bli av med det.8 kommentarer to “En hel natt”

 1. Anna says:

  Grattis! Joel han är en verkligt präktig bäse! En riktigt duktig kille som låter sin mamma och pappa sova ordentligt. Visst är det som en helt ny värld på något sätt, ljusare, gladare och härligare!?

 2. Sue says:

  Ja, det kändes skönt. Vi har nog fått sova ganska bra ändå hittills faktiskt vilket märktes natten då han valde att vakna varannan timme… DÅ såg världen liiiiite tristare ut måste jag säga 🙂

 3. Kjell says:

  Men, “hel natt”? 11-05.45 är ju nästan ett dygn!

 4. Sue says:

  Hmm… här är vi internationella så vi använder inte påfyndet med 23 och sånt trams 🙄

 5. Cattis says:

  Vad fin han är Joel. En ritig goding.
  Själv fick man gå upp 05.00 varje morgon i flera år, minst 2 i alla fall. Nu sover Oskar i alla fall till 07.00 på helgen…. det är då man upptäcker att man ha glömt bort hur man gör när man sover länge på morgonen. kan man lära sig det igen? kanske finns en kurs man kan gå. 😉 //Kram Cattis

 6. Sue says:

  Kanske är nästa grej i hysterin kring att få barn och alla kurser man kan och bör gå. “lär dig sova igen”-kurs. Kanske något man skulle satsa på?

 7. Sue says:

  Kan ju tillägga att det endast var en natt det gällde, men man får vara glad för det lilla :mrgreen:

 8. […] Joel tittade ut hade han mörkt och ganska så långt hår. Håret hängde med ganska länge trots mycket skorv, men nu har ursprungshåret i princip helt försvunnit och ersatts av en ljusare färg. Skorven är […]

Kommentera