Slumpad post: Jag mötte Plura
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Underbara plysch!

| 2007-12-05, 17:14

Lyfter huvudetTänk att den kom tillbaka! Plyschen eller velour som vissa kallar det (ingen aning om det finns någon skillnad faktiskt…). Joels favoritbyxor är i plysch och har nu förmerats. De första fick vi av Anna, Peter och Tyra och härom dagen köpte jag fler i större storlekar.

Joel i dräktIdag provade jag en overall som jag inte kunde låta bli att köpa i en velouraffär för någon vecka sen och Joel verkar trivas i den.

Har även köpt lite plyschtyg för att själv sy lite kläder till Joel – vi får väl se när (om?) jag får tummen ur att göra det.5 kommentarer to “Underbara plysch!”

 1. Niklas says:

  O jag väntar med spänning på att även Joels föräldrar ska kläs in i detta myspysplagg. Varför inte en plyschkroppsstrumpa i grönt till Sue och en mörklila velourkostym till John? Se DET vore en syn de 😯

 2. Sue says:

  Haha, vad synd att jag inte köpte tyg så att det räcker till såna dräkter 🙄

 3. John says:

  Iofs är det inget som säger att vi inte redan anammat plyschen hemma… 😆

 4. Niklas says:

  Ja det förstås 💡

 5. Louise says:

  Jag gillar byxorna i det materialet till Linus. De är verkligen sköna (tror jag) och praktiska o snygga.

Kommentera