Slumpad post: Roligheter framöver
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Shoppa

| 2007-12-06, 12:00

BamsebodyEftersom vi har fått otroligt mycket både nya och gamla kläder så har vi inte behövt handla så mycket till Joel. Inte saker heller för den delen och det mesta vi köpt har varit begagnat. Efter besöket på bvc härom veckan tittade jag in på Som Nytt och hittade några bra saker.

Jag har såklart inte helt kunnat låta bli att köpa lite nya saker. De som producerar vet ju vad vår generation gillade som små och producerar givetvis sånt. Bamse faller jag såklart för så förra veckan när jag tagit mig ner till barnavdelningen på Lindex var det svårt att bara komma därifrån med en bamsebody (se bild). Kunde inte heller låta bli att köpa några saker på mässan eller i en underbar liten butik som jag och mamma sprang på i Sickla köpkvarter.

Den riktiga köphysterin har vi dock inte trillat dit för och det är jag mycket glad för. Vi har handlat massa bra saker på IKEA tex tvättlappar, skötbädd och fiskmobil. Kanske bör tomten då komma med en napp för 549 kr?Kommentera