Slumpad post: Bambustrumpor från iZ Sock
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lussekatter

| 2007-12-15, 22:09

AssistentIdag provade vi hushållsassistenten för första gången. Kändes otroligt smidigt att använda den, slippa röra ihop allt själv och sen busenkelt att diska.

DegklumparÅrstiden kräver ju lussekatter så det var såna som stod på agendan.

Degen blev helt perfekt efter knådning av assistenten och jäsning i densamma. Så det gick som en dans att rulla bollarna och få till katterna. Tror faktiskt att assistenten kommer att bli välanvänd.

LussekattAtt de blev goda kan vi verkligen intyga och det var svårt (läs omöjligt) att bara provsmaka en…5 kommentarer to “Lussekatter”

 1. Cattis says:

  jag känner en som alltid skickade kladdkakor till sina barn per post till födelsedagen (när dom läste på annan ort). Det gick nästan alltid bra :mrgreen: .. Jag tyckte att era lussebullar ser hemskt goda ut och som ni vet så kan man ju inta baka med gipsad arm så jag funderar på om vi kan göra ett test.. 💡 ..Vad händer med lussebullar om man skickar dom per post sisådär 16 mil söderut? Jag ställer gärna upp som mottagare 😆
  Ni vet var jag bor.. Kram Cattis

 2. Sue says:

  :mrgreen: Haha, vi får väl se vad tomten kommer med till dig i år 😉

 3. Louise says:

  Vad fina de är bullarna! Ser jättegoda ut. Vi lyckades ganska bra med våra lussebullar men de var handknådade. Våra pepparkakor blev dock inte så bra…det blev bara pannkaka av dem 🙂

 4. Sue says:

  Haha, pannkakor är ju oxå goda 😯
  Kall mjölk och varma lussekatter – det var mums det!

 5. […] av de goda lussekatterna så blev det brödbak med hjälp av assistenten […]

Kommentera