Slumpad post: Det är tvillingar va?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bad i badkar

| 2007-12-30, 23:03

Bad i badkarEfter besök i Sjöstaden där vi bjöds på utsökt kycklingsallad och marsipanglass fick Joel bada i badkar för första gången. Sue badade med honom och John förevigade med kameran.

Eftersom badbaljan är lite för kort för att Joel ska kunna sprattla tyckte vi att det var dax för stora badkaret och det verkade som om han gillade att kunna sparka med benen och flyta omkring på ett annat sätt än i baljan.2 kommentarer to “Bad i badkar”

  1. Louise says:

    Så mysigt det ser ut! Vår badbalja är också för liten nu och vi ska börja med badkar också. Tänkte passa på att fråga hur man gör, dvs står eller sitter man och hur mycket vatten har ni i badkaret?

  2. Sue says:

    Vi hade ganska mycket vatten i, kanske lite mindre än jag skulle ha om jag skulle bada själv, sen satt jag i badkaret och höll Joel. John hade beredskap brevid och lyfte i och ur Joel. Man bör inte göra det när man är själv för det är livsfarligt att stå i ett badkar och att då samtidigt hålla i en knodd… Nä, inte att rekommendera!

Kommentera