English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Växer som gräs

| 2007-12-30, 17:51

Ja, det gör naglarna på Joel. Eftersom han har lite klåda i håret pga skorv (tror vi iaf) så gäller det att hålla dem korta så att han inte river sig så mycket.

Nagelsaxbb så tyckte de man skulle fila naglarna så det provade jag, men det gick verkligen inte. Naglarna är ju alldeles för mjuka för att man ska kunna fila dem. Nä, bättre funkar apotekets nagelsax för barn (oklart om saxen är för vuxna som klipper barns naglar eller om det är barn som ska använda den – språkvetaren inom mig har talat).

Även mina naglar växer mer än de någonsin gjort tidigare och faktum är att jag numera måste klippa dem för att de är för långa – något jag väldigt sällan behövt tidigare eftersom de delat sig och gått av.2 kommentarer to “Växer som gräs”

  1. Louise says:

    Känner igen problemet. Det är otroligt vad de växer de små naglarna och man får hålla efter dem hela tiden. Linus river sig ganska mycket i ansiktet så jag försöker hålla dem både korta och filade vilket inte är helt lätt. Jag har också börjat klippa (passar på när han sover) och använder då en liten nagelklippare. Det är en annan variant av den du har, du vet en sådan som man trycker armarna på.

  2. Sue says:

    Ah, det kanske är något sånt man ska komplettera med! Joel river sig oxå ganska mycket…

Kommentera