Slumpad post: Fribyggare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Avlägsna kurser

| 2007-12-31, 15:15

KurslitteraturEtt av målen under min semester är att röja lite i vårt hobbyrum och det har jag börjat med genom att rensa gamla pärmar från studierna i Uppsala. Jösses vilken nostalgi att titta i gamla anteckningar, labbuppgifter, tentor och litteratur!

Det är inte utan att jag undrar hur jag har kunnat läsa såna kurser.

Fördjupningskurs i parsning 5p
Datamaskinell morfologi 5p
Artificiell intelligens 5p
Syntaktiska formalismer 5p
Swahili 15p
Översättningsvetenskap 5p
etc

Vissa hade jag tom förträngt att jag läst…

Hyllor i hobbyrummetSnart blir det att gå till pappersåtervinningen med en massa papper som nu inte längre står och tar massa plats i hyllorna – undra vad vi kan ställa där istället!?2 kommentarer to “Avlägsna kurser”

  1. Niklas says:

    Swahili? Måste ju självklart fråga varför…

  2. Sue says:

    Jadu, kanske för att det fanns på kvällstid och har cool grammatik. Minns inte riktigt längre, minns inte ens det jag lärde mig…

Kommentera