Slumpad post: Skolstart
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tiden med Pelle är över

| 2008-01-07, 18:09

De som känner mig vet att jag starkt ogillar att gå till tandläkaren. Så pass att jag under alla år faktiskt åkt hem till Ed och gått till min gamla tandläkare Pelle. Pelle är något extra, det är vi många som håller med om. På en tjejfika för några år sen pratade vi nog om Pelle i över en timme. Några berättade hemska historier om hur det varit hos andra tandläkare för att sen ha återvänt till Pelle som fixat det hela.

TandNåja, nu har jag övertygat mig själv om att jag ju inte kan släpa Joel till Ed oxå, och om Joel kan gå till någon annan så borde ju jag kunna göra det, eller hur? Så jag frågade grannarna vem de gick till och bokade tid till både mig och John och så i förmiddags var det dags att träffa Staffan. Aningens nervös åkte jag dit. Har ju inte varit hos Pelle på ganska länge (lite osmidigt när han bor 50 mil bort ju) och senaste året har det väl blivit ett och annat mellanmål med olika nyttighetsgrad.

Efter 10 minuter var jag på väg därifrån. Nöjd och glad. Inga hål utan det såg bra ut och Staffan verkade mycket sympatisk – kanske en Pelle fast med annat namn!7 kommentarer to “Tiden med Pelle är över”

 1. sandra says:

  Grattis 😛
  Självklart minna man Pelle 😛

 2. sandra says:

  minns minns minns!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Cattis says:

  urk för tandläkare :mrgreen: ..Fast kolla detta : idag skulle jag ta bort gipset och träffade på en hemsk sjuksköterska (det finns faktiskt en och annan 👿 ) Hon skulle skära bort gipset med en såg. Ja en såg som gick på el…kändes och lät som en tandläkarborr… Hon lyckades såga mig i armen 🙁 . Men sa “att det inte var så farligt det bara bränner till lite”. Undra om hon har testat själv..nåväl gipset kom bort och armen satt kvar. Undra hur det känns för tjejerna som trollkarlarna sågar itu?
  Kram på er Cattis

 4. Sue says:

  Göta petter!! Ja det finns många otäcka historier om sjukvården, men många bra oxå. Hoppas att armen har läkt som den ska – har tänkt på dig många gånger ska du veta!

 5. Anna says:

  Härligt! Skänt också att tänderna var hela. Det är INTE roligt att greja i tänderna.

  /vis av erfarenheten

 6. Syster Yster says:

  Grattis! Själv återvände jag till min “Pelle” (Håkan) när jag kom tillbaka till stan, och det var skönt att slippa leta ny! Särskilt som han hade kö, men eftersom det var jag… (Jag var honom trogen i flera år efter att jag lämnat stan. När jag bodde i Aberdeen bokade jag tid via mail och åkte till Linköping enbart för det!)

 7. Sue says:

  Tänk att vi är flera som är sådär :mrgreen:

Kommentera