Slumpad post: Samma snubbar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Majskrokar

| 2008-01-17, 12:48

MajskrokBebisar ska ju helst inte få i sig så mycket konstigheter och då är majskrokar ett ypperligt alternativ till kex. De innehåller bara majs, inget salt eller socker, inga konserveringsmedel eller färgämnen. Så när vi äter middag så får Joel gnaga på majskrokar numera.

Första provsmakningen tyckte han var lite läskig men efter ett par försök så ler och smaskar han på när en krok hålls framför honom. Oklart dock om något når magen eller om allt hamnar utanför.2 kommentarer to “Majskrokar”

  1. Anna says:

    Majskrokar är en succé. Mycket bra val. Mycket bättre än smörgåsrån, de bara smular och kladdar.

  2. […] honom hände något häromdagen. Helt plötsligt är allt intressant – böcker, tyger, muggar, majskrokar, ja […]

Kommentera