Slumpad post: Elin hämtar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nilsson, Mats-Eric: Den hemlige kocken

| 2008-01-20, 11:33

Nilsson, Mats-Eric; Den hemlige kocken En faktabok som är en bladvändare i stil med en spännande deckare med underrubriken “det okända fusket med maten på din tallrik”. Det räckte med att läsa de första kapitlen så började jag lusläsa alla innehållsförteckningar på saker jag stoppar i mig eller köper. Inte för att jag helt slutat att stoppa i mig konstigheter men jag har definitivt börjat tänka om vad gäller det jag stoppar i mig. Har tex redan skaffat en prenumeration av en ekolåda

Kändes lite som en helt ny värld öppnade sig, naivt nog. Inte trodde jag att det kunde vara så illa… Känns ännu mer rätt med en assistent och juicepress. Den senare har tyvärr pga platsbrist inte använts så mycket som jag skulle vilja, men när köksrenoveringen är gjord kommer den att ha en given plats.

Riktigt plus för den årstidsguide för frukt och grönt som finns med! Läs boken – du kommer inte att ångra dig.6 kommentarer to “Nilsson, Mats-Eric: Den hemlige kocken”

  1. […] ringde det på dörren tidigt, det var leverans av vår första Ekolåda! Blev inspirerad av “Den hemlige kocken” även om vi tänkt på det […]

  2. […] sen jag läste Den hemlige kocken så har jag läst innehållsförteckningar på glassförpackningar och det är ingen rolig […]

  3. […] vintras någon gång köpte jag fortsättningen av Den hemlige kocken, Äkta vara och den har jag läst lite sporadiskt i eftersom man mest känner sig deprimerad av […]

  4. […] försöker köpa så mycket ekologiskt som möjligt och efter att jag läste Den hemlige kocken så gick vi över till Bregott. Således blev det den ekologiska varianten. Tyvärr […]

  5. […] att jag läste Den hemlige kocken så ändrade jag en hel del i mina vanor. Någon gång i höstas fick jag höra talas om boken […]

  6. […] om Den hemlige kocken vilket jag inte alls trott, utan snarare tänkt mer lättsmält bok med små vardagstips typ. […]

Kommentera