Slumpad post: En klematis
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

För mycket spännande

| 2008-01-19, 20:30

Stackars lilla Joel var idag inte på sitt allra bästa humör, varken när jag knallade runt på stan eller när vi var och firade Alva som fyller 6 år i veckan som kommer. En hel uppsjö av olika “inte-så-nöjd-ljud” presenterades men varken sömn eller mat lockade.

Dejan och JoelMärks tydligt att han behöver sina rutiner och framför allt sin sömn. Nu när han har börjat upptäcka världen så är det lite svårt att slappna av när det händer spännande saker runt honom – både när han ska sova och äta – så det blir inte fler såna här dagar på ett tag.

Under lunchen på Alfredos med Kjell och Dejan, efter att de tillsammans med John varit lite här och där med bil och ibland släp så visade han sig dock från sin bästa sida 🙂3 kommentarer to “För mycket spännande”

  1. Anna says:

    Men, de är ju lika som bär!

  2. Sue says:

    Haha, ja faktiskt. Något Kjell konstaterade redan första gången de sågs.

  3. Louise says:

    Känner igen det där med rutiner o sömn. Det brukar bli för mycket för Linus också om vi gör många saker under en dag. Igår var vi däremot på både babysång och föräldraträff och det gick hur bra som helst och han sov bra hela dagen. Jag hade förväntat mig ett kaos minst sagt, så ibland fungerar det visst 🙂

Kommentera