Slumpad post: Packad
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Annika Lantz

| 2008-01-27, 10:05

Bland tapetrullar på Fredells igår så såg jag både Annika och hennes man. Efter att ha läst hennes bok känns det nästan som att man känner hennes man (sambo?) lite granna. Jag tror tom att han trängde sig lite i kön för att komma åt de åtråvärda personerna som kan svara på frågor man har, men inte vill man väl stöta sig med Annikas man så jag höll tyst? Vi fick svar på våra frågor till slut.2 kommentarer to “Annika Lantz”

  1. Kjell says:

    Jag firade jul med Annika en gång… nej. Så var det inte. Däremot stod jag bakom henne och två kollegor (hennes, inte mina) i rulltrappan på Karlaplans t-banestation sistliden vecka. Jösses, vad hon låter.

  2. Sue says:

    Hehe :mrgreen:
    Man blir väl låtig av att jobba på radion misstänker jag. Undra hur man då blir om man jobbar på tv 😯

Kommentera