Slumpad post: Kunde inte...
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sömnmedel

| 2008-02-05, 16:39

Med allt som pågår i hemmet så är Joel lite lätt gnällig, eller om det beror på något utvecklingssprång kanske. Kinkig är han iaf när han blir trött. Själv har jag väl inte heller en ängels tålamod då det frestar på att gå med kaos och tre hantverkare i hemmet.

Sover i gunganLycka idag när jag satte honom i gungan för att prova ännu en sak för att bota gnälligheten. Genast sken han upp som en sol. Jag slog på motorn och sen satt han där och gungade leende och mitt tålamod kom tillbaka. Vips så blev ögonlocken så tunga att de inte gick att hålla öppna för honom. En stund senare gick det utmärkt att lägga över honom i hans säng.

Tänkte att det kanske var en engångsföreteelse så när gnällighet uppstod nu på eftermiddagen igen så provade jag gungan igen och nu ligger knodden och sover i sin säng.7 kommentarer to “Sömnmedel”

 1. Anna says:

  Jag kommer osökt att tänka på ett avsnitt av Sex and the city när Sam ska passa Mirandas son som gråter. Hon bygger sin egen självgungande babystol av olika saker hon råkade bära omkring i sin handväska. Det fungerade för henne också!

 2. sandra says:

  Vem blir inte kinkig med hantverkare i huset? Ser dock ut som Joel har det riktigt mysigt….kanske som att somna i en hammock….det är lycka 😛

 3. Sue says:

  Ja, jag satt här och fantiserade om en vuxengunga oxå 😛

 4. John says:

  Hon bygger sin egen självgungande babystol av olika saker hon råkade bära omkring i sin handväska.

  Jag tror det finns ett avsnitt av MacGyver som bygger på exakt samma manus.

 5. Sue says:

  :mrgreen: Det ska jag leta upp och bygga mig en egen gunga!

 6. Anna says:

  Om du har en jättestor kan du göra som Samantha!

  MacGyver är förmodligen en mycket fördomsfri och härlig människa men jag skulle ändå bli mycket förvånad om han hade Samantha-verktyget i bagaget. Särskilt med tanke på sändningstid och målgrupp.

 7. […] när vi röjer på vinden så hittade vi gungan som Joel gillade och plockade ner den. Jag lyckades montera ihop den (med lite hjälp av gamla foton) så att Simon […]

Kommentera