Slumpad post: Redovisningskväll och jullov
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tystnad

| 2008-02-12, 11:51

Idag tog jag mig i kragen och knallade till öppna förskolan igen, men bara för att upptäcka (igen) att Joel behöver sin förmiddagssömn. Vi lyckades stanna hela sångstunden men sen var det bara att knalla hemåt. Joel somnade efter 50 meter och sover fortfarande trots att jag burit upp honom till hans säng.

Det jag slogs av när jag burit upp honom var hur tyst det är i huset. Knäpptyst. Helt underbart! Inga hantverkare, ingen radio som hantverkarna lyssnar på, inga maskiner som jobbar utan alldeles alldeles tyst.2 kommentarer to “Tystnad”

  1. Camilla och Stefan says:

    Kul att ha en öppen förskola att gå till. Här på landet där vi bor finns inget sådant så det gäller att underhålla barnen själv.

  2. Sue says:

    Jo iofs, fast jag tycker mest det blir en skock mammor som försöker hålla reda på sina bebisar och man ägnar 1-2 timmar åt att hitta 2 minuter för att kunna gå och ta sig en kopp kaffe. Igår blev det inget kaffe för min del.

Kommentera