Slumpad post: Inte nudda botten
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Köra bil

| 2008-02-13, 11:51

Ibland undrar jag om vi svenskar verkligen är så bra på att köra bil som vi tror. Jag vet att jag tänkte mycket på bilkörning när jag var i Colombo för snart 1,5 år sen. Har hittat ett klipp från Indien där man ser att de som kör där nog är lite vaksammare och känsligare för trafikrytmen än vi här hemma – annars överlever man inte!5 kommentarer to “Köra bil”

 1. Anna says:

  Ruggigt! Men jag misstänker att de kör filmen lite fort, tittar man på gångarna så traskar de på väldigt raskt även med Stockholms mått mätt.

  Eller?

 2. Sue says:

  Du har nog rätt faktiskt. Lite fortare än normalt ser de ut att gå. Skulle ändå inte vilja köra bil där… Särskilt inte när man är mitt i amningskoman och inte har någon multitasking…

 3. Syster Yster says:

  Jojo!Om de så sniglar sig fram skulle det där aldrig gå i Sverige (utom möjligen i de allra största städerna)! I Skottland slogs jag alltid av att trafikrytmen *kändes* mycket aggressivare än här hemma – men i gengäld så var folk uppmärksamma på och anpassade sig till det som var mest praktiskt i varje trafiksituation – här håller folk bara stenhårt på sin rätt… 👿

 4. Syster Yster says:

  Sorry, det där är en nagel i mitt öga… 😳

 5. Sue says:

  Haha, jag kan bara instämma med du!

Kommentera