Slumpad post: Sörja
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Broccolipuré

| 2008-02-13, 13:26

BroccolipuréIdag var jag bara tvungen att testa hur ångkokningsfunktionen i mikron funkade och det visade sig vara busenkelt. Man hällde lite vatten i en del, la det som skulle kokas (i det här fallet broccoli) i en annan, la på ett lock och valde sen ångkokningsfunktion och vilken typ av sak och sen vikt. Vips så ställde den in tiden och man behövde bara trycka på start. Blev riktigt bra. Är underbart med ett nytt kök!

Kokade ganska mycket så jag testade att göra lite puré till Joel av det. Får se om han vill ha det imorgon.9 kommentarer to “Broccolipuré”

 1. Syster Yster says:

  Brås han på sin far så lär det väl inte vara någon större risk… :mrgreen:

 2. John says:

  Nä – broccoli är ett otyg.

 3. Syster Yster says:

  Mmmm… broccoli… 😉

 4. Sue says:

  Han gillade det faktiskt. Farmor var med via telefon när han mumsade i sig några tuggor 🙂

 5. sandra says:

  Mamma tips:
  Jag brukade frysa in i isfack så är det bara att ta fram och tina så många bitar man behöver. Perfekt tyckte jag….se bara upp när ni tar is till lördagsdrinken så ni inte tar fel 😉

 6. Sue says:

  Finfint tips! Keep them coming :mrgreen:

 7. Anna says:

  Shitspommfrits vad ambitiöst! T är uppfödd på burkmat. Det är faktiskt först nu som hon börjar få hemlagad mat. Ussla föräldrar..

 8. Sue says:

  Äh, de säger att burkmat är minst lika bra som hemmalagad. Jag gör det mest för att vi har ett nytt kök 😀 Sen är det ju lite billigare oxå. Nu när vi har renoverat köket så gapar det tommare på kontona så…

 9. Sue says:

  Kan dessutom tillägga att Joel nu lagt sig för att sova efter en lunch på semper barnmatsburk :mrgreen:

Kommentera