Slumpad post: Inte vaknat
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Huset fullt

| 2008-02-17, 21:04

BjörnHelgen var från vår sida helt obokad, men det blev till slut en hel hög besök vilket var mycket trevligt. Lotta, Martin och Annika kom på lördagen och fick prova köttfärssås på hemmald köttfärs (skinkstek) och idag har Malin, Alva, Anna och Tyra fikat. De avlöstes av Åsa och Malte som åt lunch och fikade.

Malte åt nog flest makaroner, eller åtminstone tog han flest portioner. Många söta barn, men sötast var nog ändå Tyra med sin fräna mössa. Coolaste vantar hade Malte i form av dinosaurier.4 kommentarer to “Huset fullt”

  1. Anna says:

    Skön stil hon har den där T! 🙂

  2. Sue says:

    Mycket cool!

  3. sandra says:

    vilken goding 😛

  4. […] att vi hade huset fullt en helg har det fikats massor, det är helt enkelt roligt att vara i köket nu! Camilla, Emma och […]

Kommentera