Slumpad post: Miljonlotteriet
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hudläkare

| 2008-02-20, 15:11

Inte hade min kropp insett att det var bättre utan nässelfeber utan den kom snällt (?) tillbaka bara några veckor efter förlossningen, så idag tog jag mig till hudläkare. Det blir dock sista gången (tredje vändan nämligen) och jag börjar tröttna på att de inte vet något. Man kan prova antihistaminer (blir jag trött/apatisk och får huvudvärk av), man kan försöka se om det är något i kosten (uppenbarligen inte eftersom jag ätit samma saker när jag var gravid) och kronisk urtikaria (längre än 1 månad) självläker i princip alltid sa läkaren så det finns gott hopp.

Eftersom jag ammar är det inte mycket mediciner man kan testa nu, men jag fick ett recept på en ny antihistamin som jag kunde testa när jag slutat amma. Funkar den utan huvudvärk så kan det kanske lindra klådan. I övrigt fanns det inte så mycket att tillägga.6 kommentarer to “Hudläkare”

 1. sandra says:

  Din stackare……tja mitt råd att ge är “bli gravid igen :mrgreen:

 2. Niklas says:

  Vilket skit! Men håller med sandra…”påt igen” bara 😆

 3. Anna says:

  Snart får du testa mumbojumbogrejen, typ homeo- eller osteopat. Man vet aldrig?!

 4. Sue says:

  Hehe, flera intressanta tips, får se vilket vi testar först 😛

 5. Louise says:

  Oj vad jobbigt för dig. Jag hade massor utslag när jag var gravid som försvann direkt efter förlossningen. Jag gick dock till en hudterapeut som trodde det var någon slags envis hudsjukdom så jag var beredd att ha det kvar jättelänge men hade tur. Fast jag provade förstås att köpa flera av deras superdyra krämer först som tjejen rekommenderade att jag skulle testa innan jag gick till en läkare…:)

 6. Sue says:

  Det som inte dödar stärker är mitt motto! :mrgreen:
  Vad gäller klåda är jag stark som tusan numera!!

Kommentera