Slumpad post: Förbättrad statistik
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Blå kongo

| 2008-02-25, 15:47

Blev lite inspirerad av ett tv-program i fredags som hade med potatissorten Blå kongo och när jag kom till Hemköp så sålde de såna. Jag slog till och igår kokade vi potatismos med dem. Hade förväntat mig att det skulle bli lite blåare men tydligen är det så att färgen försvinner delvis när man kokar dem. Smakade precis som vanligt tyckte jag.

Blå kongo skalad Blå kongo kokas Potatismos av Blå kongo4 kommentarer to “Blå kongo”

 1. sandra says:

  amen uhääääääääääääääääääääääääääääää så osmakligt det ser ut!!! 😯

 2. Sue says:

  Haha, ja lite, men det var precis som vanligt. Det som vi sparat i matlåda till idag var mycket blåare 😀

 3. Vickan says:

  Jag försökte skoja till det lite hemma för ett par år sedan. Tuva borde ju tycka att det var lite kul…men icke. Jag fick äta själv.

 4. Sue says:

  Haha, jaså då försvinner den framtidsplanen för Joel oxå misstänker jag. Konstigt att barn inte tycker det är roligt med sånt man tror!

Kommentera