Slumpad post: Skånes djurpark
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Våren kom av sig

| 2008-03-24, 20:10

Jag hade tänkt att rensa i förrådet i påsk. Ta ut utemöbler, fixa till cykeln inför Tjejvättern (eller främst träningen inför den) och lite annat utomhuspyssel. Snacka om att vädret inte var på min sida!

Snöiga krokusarKrokusarna som tittat upp och gjort det så vårigt tittar iofs fortfarande upp, men upp genom snön. Förra året såg det annorlunda ut vid den här tiden. Vår första vår här, för två år sen, låg dock snön kvar länge länge.

Fast det är härligt med snö och kyla!3 kommentarer to “Våren kom av sig”

  1. Syster Yster says:

    Nä, det är det inte. Eller… nä, det är det inte. Inte nu längre!

  2. John says:

    Någon borde styra upp det här med vädret!

  3. Syster Yster says:

    Hear, hear…

Kommentera