Slumpad post: En annan blomma
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Somna sittande

| 2008-04-11, 14:50

Idag fick Joel inte sova som han ville på förmiddagen för vi skulle vinka av farmor och Baloo, sen var det ett kort förvirrat föräldragruppsmöte (mitt på lunchtid) med säkert 15 barn plus vuxna och en stackars äldre dam som försökte prata om tänder och hur viktigt det är att borsta dem. Inte så lyckat.

Väl hemma igen åt vi lunch och sen trodde jag Joel skulle somna direkt, men icke. Somnade sittandes i sängenHan vägrade ligga ner och nästan somnade när han satt och lekte i vår säng, men ligga ner och sova- NEJ!

Så efter att tappat tålamodet lite med gnällig och trött Joel så satte jag honom i hans säng så fick han sitta där och leka. En kort stund senare blev det väldigt tyst så jag gick in och kollade och där sitter han och sover!9 kommentarer to “Somna sittande”

 1. Louise says:

  Ja tänk vilka idéer de får ibland våra barn 🙂 Men å så söt han är där han sitter!

 2. Sue says:

  🙂 Ja jag kunde verkligen inte låta bli att gå och hämta kameran och ta en bild.

 3. Camilla och Stefan says:

  Du vet väl att det kommer att användas emot dig när han blir tonåring 😉

 4. Sue says:

  Hehe, givetvis. Minns fortfarande när jag som 4-5-åring ramlade när jag åkte skidor o mamma sprang in för att hämta kameran. Oj vad jag var arg :mrgreen:
  Så jag behöver nog inte vänta tills han blir tonåring…

 5. Syster Yster says:

  Ah-HA! Han brås på sin faster… 🙂

 6. Syster Yster says:

  Hm… förresten känner jag någon annan som brukade vara bra på att sitta och sova… fast det var mest på morgnarna… 😉

 7. Sue says:

  Hehe, jo det där känner jag till. Han har alltså flera att brås på vad gäller detta beteende 😛

 8. […] hemvägen körde vi via en rostskyddsfirma där farmor lämnade Baloo. Det tog inte många sekunder för grabbarna att upptäcka den gamla brandbilen som stod där och […]

Kommentera